(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Velgen reparatie

 

Schade aan velgen is om verschillende redenen vervelend. Behalve dat velgen bijdragen aan de uitstraling van je auto, zorgen ze ook  voor comfort en veiligheid.

Heb je beschadigde velgen, een klein deukje, krassen of aanslag? Schade aan velgen kan je beter snel laten repareren. Wij repareren beschadigde velgen. Het materiaal of grootte maakt hierbij niets uit: lichtmetalen of aluminium velgen. Velgen reparatie wordt met behulp van de nieuwste technieken efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd.

Advies

Een veel voorkomende vorm van schade aan velgen is stoeprandschade. Bij het fileparkeren schaaft de velg langs de stoeprand. Twijfel je of door de schade de veiligheid van je banden in gevaar is of dat het slechts cosmetische schade is, kom dan gerust even langs. Wij kunnen je vrijblijvend adviseren of het verstandig is de velg direct te laten repareren of dat het ook later kan, omdat het alleen voor het oog minder mooi is. Je velgen weer in de staat zoals ze uit in de showroom kwamen? Ook dat is mogelijk! 

Neem contact op voor meer informatie.