(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Taxatie en advies

 

Heb je verhaalbare schade , dan kunnen wij de taxatie, aangifte van de schade met een autoschade expertiserapport, afwikkeling met de schade-expert en met de verzekering voor je uit handen nemen. Zelf zorg je voor het Europees Schadeformulier en neem je de groene kaart en het kentekenbewijs deel 1 en 2 (of kentekencard) mee voor de taxatie.

De autoschade experts die de expertise uitvoeren zijn:

  • onafhankelijk en deel van een grote organisatie
  • onafhankelijk en zelfstandige ondernemers
  • in dienst van de verzekeraar zelf. Voorheen kwam de autoschade experts van een verzekering daadwerkelijk de auto’s bekijken. Tegenwoordig gebeurt dat veelal op afstand op basis van foto’s en de informatie van een schadeherstelbedrijf.

Na een akkoord van de verzekering, gaan wij met de auto aan de slag en repareren en herstellen we de schade.

Schade niet gedekt?

Wanneer je de schade niet kunt of wilt claimen op je verzekering of een tegenpartij dan helpen wij je natuurlijk graag. In dat geval laat je je schade door ons herstellen met de garantie dat het goed gebeurd. We stellen een schaderapport op en denken graag met je mee om de kosten van de reparatie zo laag mogelijk te houden.

Taxatie klassiekers

Natuurlijk doen we ook taxaties en geven we advies voor het restaureren van klassiekers. Een taxatierapport kan je ook gebruiken om je oldtimer te laten verzekeren.

Kosten

Aan een autoschade expertise (taxatie) rapport zijn kosten verbonden als je de schade niet direct laat herstellen. De expertise kosten bedragen standaard € 126,- inclusief BTW. Geef je later wel opdracht voor reparatie bij autoschadeherstelbedrijf J.P v/d Berg, dan worden deze expertise kosten in mindering gebracht op de reparatiekosten.

Neem contact op voor meer informatie.