(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Spotrepair

 

Bij sommige autoschades is het mogelijk om een spotrepair uit te voeren. Bij spotrepair wordt slechts een deel van een onderdeel hersteld, waardoor de kosten beperkt blijven. Spotrepair maakt reparatie mogelijk, zonder de direct aanliggende delen te hoeven spuiten. Als maximale grootte van de totale reparatie (dus niet van de beschadiging zelf) wordt over het algemeen een A4’tje gehanteerd. 

Bij een beschadiging midden op een paneel, bijvoorbeeld de motorkap of een deur, kan er geen spotrepair gedaan worden. De reparatieplek blijft dan zichtbaar ondanks een nieuwe laklaag.

Heb je schade? Kom langs en informeer of spotrepair mogelijk is.

Uitdeuken zonder spuiten

Een openslaand portier, hagelschade, onvoorzichtig inparkeren: er zijn tal van situaties die hinderlijke deukjes veroorzaken die de auto ontsieren. Als het lakwerk niet beschadigd is, kunnen wij deze veelal herstellen zonder deze delen te hoeven spuiten. Met speciaal gereedschap  en techniek wordt een deuk eruit geduwd.

Kom langs!

De technieken worden toegepast op meer deuken dan je wellicht voor mogelijk houdt. Kom dus gerust langs voor vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op voor meer informatie.