(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Reparatie ruiten, interieur en bekleding

 

Bij autoschades ontstaat soms ook schade aan ruiten, interieur en bekleding van auto’s. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ook dit hersteld wordt. Dit geldt ook als je met een mooi oldtimer project bezig bent, wij helpen je met alle restauraties. Ook kan je natuurlijk gewoon pech hebben en bijvoorbeeld steenslag in je ruit hebben, of instapschade door veelvuldig gebruik van je auto.

Ruitreparatie

Ruitschade ontstaat vaak als gevolg van steenslag en herken je aan een sterretje of scheurtje in je ruit. Ruitschade moet je snel laten herstellen, want een sterretje of scheur kan snel groter worden als je blijft rijden.

Als de schade aan de autoruit kleiner is dan een 2 euro muntstuk, dan is reparatie in veel gevallen nog mogelijk. Het sterretje wordt (nagenoeg) onzichtbaar gerepareerd waarmee wordt voorkomen dat de autoruit verder kan doorscheuren. Als de schade aan de voorruit zo groot is dat er bij reparatie geen veilige situatie te garanderen is moet de ruit vervangen worden.

Alleen een voorruit kan worden gerepareerd. Andere ruiten moeten altijd in zijn geheel vervangen worden.

Interieur en bekleding

Een scheur in lederen bekleding, instapschade, een sigarettenbrandplek, een beschadiging van het dashboard na een auto inbraak of door de installatie van een carkit of misschien is je interieur gewoon op omdat deze op leeftijd is.

De waarde van je auto daalt helaas met een gehavend interieur. Wij zorgen ervoor dat de schades netjes herstelt worden.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op!