(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Contact

Ons bedrijf

Onze voorliefde voor auto’s en motoren zorgde ervoor dat we in 1995 startten met autoschadeherstelbedrijf J.P. van den Berg aan de Glasblazerstraat in Ridderkerk. Binnen 5 jaar hadden we de panden ernaast erbij betrokken en beschikten we binnen over 600m2 en buiten over 400m2. 

We hebben een moderne spuitcabine, voorbewerkingsvloeren, drie Autec hefbruggen, een Chief richtbank, Dataliner meetsysteem, et cetera. Daardoor kunnen we hier auto’s en motoren goed onder handen nemen: van volledig schadeherstel tot oldtimerprojecten, van kunststofreparaties tot het restylen van auto’s. We doen heel bewust geen concessie in de kwaliteit die we leveren. Behalve goede materialen en lakken, hebben we daarom alleen goede vakmensen in dienst.

In de loop van de jaren hebben we, behalve aan veel schadeherstel, ook meegewerkt aan wel honderden mooie projecten zoals het pimpen van auto’s, maar ook het herstellen en spuiten van oldtimers. Als er weer een prachtig stuk historie de weg op kan, dan maakt dat ons trots!

Ben je benieuwd of we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het contactformulier in.

Neem contact op:

1 + 13 =