(0180) 417 106 info@autoschadevdberg.nl

Bumper reparatie

 

De bumper is het ‘makkelijkste slachtoffer’ als het om autoschade gaat. Steenslag, een paaltje over het hoofd zien of parkeerschade, het gebeurt iedereen wel een keer. Er zijn dan twee oplossingen: de bumper herstellen of vervangen.

Als het qua veiligheid mogelijk is, dan repareren we de bumper. Repareren is immers goedkoper dan de hele bumper vervangen. Krassen, deukjes of scheuren zijn vaak geen enkel probleem om te repareren. Door gebruik van moderne technieken is er na de reparatie niets meer te zien van de bumperschade en daalt je auto dus niet in waarde. 

Spotrepair

Is het oppervlak van de schade kleiner dan een A4-tje? Dan kan dat behoorlijk schelen qua kosten. Als het kan, dan kiezen wij voor spotrepair. Dat betekent dat we alléén het beschadigde oppervlak repareren en in de juiste kleur spuiten.

Bumperschade? Kom langs!

Rijd niet te lang door met bumperschade. De schade kan verergeren door doorscheuren. Het kan soms ook voordeliger zijn om een schade zelf te betalen in plaats van het op te geven aan de verzekering. Kom vrijblijvend langs voor een prijsopgave voordat je een beslissing neemt.

 Neem contact op voor meer informatie.